Blogul Anului 2012 - Blog Of The Year Award



  

    Mare bucurie, mare pe capul meu. Motivul?! blogul meu a fost nominalizat pentru a primi premiul "Blog Of The Year 2012".   
  Nominalizarea a fost facuta de catre Mandala, http://laboratoruldemagie.blogspot.ro/ careia ii multumesc din suflet!
    Pentru ca l-am primit, trebuie sa fac si eu ceva ;) Asadar am de urmat un regulament, care spune:


1. Selecteaza blogurile ce vor primi premiul Blogul Anului 2012.

2. Posteaza un articol in care nominalizezi blogurile respective (nu exista un numar minim sau maxim admis) si acorda-le premiul.

3. Include un link catre aceasta pagina: “Blog of the Year 2012″ Award –
 http://thethoughtpalette.co.uk/our-awards/blog-of-the-year-2012-award/, mentionand regulile de fata in postul tau – a nu se altera regulile sau banner-ul premiului!

4. Anunta autorul fiecarui blog caruia ii acorzi premiul si imparte regulile cu acestia.

5. Te poti alatura 
grupului Facebook creat pentru acest premiu – dă “like” pe pagina pe care o poti accesa aici (linkul de la punctul 5), putand astfel sa iti imparti blogul cu o audienta mai larga.

6. Adauga un link catre blogul persoanei care ti-a inmanat premiul si incarca banner-ul premiului pe blogul tau, continuand colectionarea stelelor (maximul este de 6).

Iata si nominalizarile:
Rita  

 Gata, fug sa dau de veste!

 

Comentarii

  1. Ce frumos! Am primit doua premii. Eu, care de-abia am intrat in lumea bloggerilor. Poate ca in lumea asta 8 luni este un timp destul de lung, sau mai degraba e timp destul sa-ti faci prieteni cu aceeasi pasiune. Ma bucur mult ca te-ai gandit si la mine. E un cadou frumos de inceput de an. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc Alina că te-ai gândit la mine. Contează foarte mult pentru mine aprecierea celorlalți, mai ales a colegilor de breaslă. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur de bucuria ta si de a acelora la care va pleca mai departe acest premiu !

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumos Alina!Sunt onorata de acest premiu!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.