Dragilor mi-am zis ca e bine sa incepem ziua cu o mancare simpla facuta de tot romanu', mai ales in perioada postului.
300 g de fasole boabe fiarta
300 g de fasole boabe fiarta
2 lgt mix de legume uscate bio
80 ml zeama in care a fiert fasolea
50 ml ulei de floarea soarelui
3 catei de usturoi
sare, piper
paine de secara
Cum procedam:
1. Fasolea calduta o punem impreuna cu apa intr-un vas si o pasam cu blender-ul vertical.
2. Incorporam legumele uscate, uleiul, sarea si piperul cu ajutorul unei spatule.
3. Dupa ce s-a mai racorit incorporam si usturoiul pisat.
4. Taiem painea cu ajutorul unei forme pentru biscuiti si o punem la prajit.
5. Punem fasolea pasata intr-un sprit (sau nu :) si spritam pe fiecare tartina.
Ce idee bestiala sa transformi ceva banal in ceva atat de frumos! Felicitari!
RăspundețiȘtergereMultumesc Olguta!
ȘtergereGrozave! Imi place mult fasolea frecata! Pup
RăspundețiȘtergereEu as manca toata ziua, dar din pacate nu ma lasa organismul :(
ȘtergerePup
Nemaipomenit de bine arata!Te pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc Mihaela! Pupici
ȘtergereBune și simpatice foc!
RăspundețiȘtergereAsa-i, asa-i!
ȘtergereBune bune!! N-am mai facut de mult fasole batuta!
RăspundețiȘtergereFoarte bune! :) Pup
ȘtergereMinunata ideea si prezentarea. Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc Sara! Pupici
Ștergere