Ingrediente:
Pentru crusta:- 1 cana faina de grau
- 3/4 cana faina integrala de ovaz
- 2 lg ulei de dovleac
- 6 lg ulei floarea soarelui
- 8 lg apa rece
- 1 lgt sare
Umplutura:
- 350 g branza proaspata de vaci
- 230 g smantana cu 12 % grasime
- 1 lg faina de grau
- 1 lg gris
- 1 ou
- 1/2 lgt schinduf
- 40 g ardei gras rosu
- sare si piper
unt si faina integrala de ovaz pentru uns & tapetat tava
Mod de preparare:
1. Amestecati toate ingredientele pentru aluat si framantati pana la omogenizare. Lasati sa se odihneasca aluatul 10 min.
2. Pregatiti umplutura pasand toate ingredientele cu un mixer vertical, mai putin ardeiul gras cubulete pe care il icorporati la final cu ajutorul unei spatule.
3. Intindeti aluatul si puneti-l intr-un vas termorezistent (20 x 20 cm) uns cu unt si tapetat cu faina integrala de ovaz. Puneti umplutura si nivelati.
4. Introduceti vasul in cuptorul preincalzit la 190 °C pana cand umplutura se rumeneste (30-45 min).
Puteti sa o serviti calda sau rece!
Bon Appetit
Cu siguranta si pe gustul meu, imi plac tare mult tartele sarate!
RăspundețiȘtergereEste si pe placul meu tarta!Pup!
RăspundețiȘtergereTare fain arata!!
RăspundețiȘtergere