Pulpe de pui la tava

   Azi va las o  portie de pulpite de pui rumene, aburinde si ispititoare! Am plecat la trebusoara. V-am pupat!
4 pulpe de pui (~1 kg)
1 lgt boia de ardei dulce
sare, piper
1/2 pahar vin alb
3/4 pahar apa

Cum procedam:
1. Spalam pulpele si le punem in tava. 
2. Intindem peste ele boiaua, sarea si piperul.
3. Punem in tava vinul si apa, acoperim cu o folie de aluminiu. Gaurim folia de aluminiu din loc in loc.
4. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 190°C pana cand scade lichidul cam la 3/4 din cantitatea initiala (la mine a durat cam 50 min). In ultimele 15 min scoatem folia de aluminiu (mai scoatem si din lichid daca e cazul) ca sa se rumeneasca frumos.

 Pofta Buna!




Comentarii

Trimiteți un comentariu

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.