Azi va las o portie de pulpite de pui rumene, aburinde si ispititoare! Am plecat la trebusoara. V-am pupat!
4 pulpe de pui (~1 kg)
1 lgt boia de ardei dulce
sare, piper
1/2 pahar vin alb
3/4 pahar apa
Cum procedam:
1. Spalam pulpele si le punem in tava.
2. Intindem peste ele boiaua, sarea si piperul.
3. Punem in tava vinul si apa, acoperim cu o folie de aluminiu. Gaurim folia de aluminiu din loc in loc.
4. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 190°C pana cand scade lichidul cam la 3/4 din cantitatea initiala (la mine a durat cam 50 min). In ultimele 15 min scoatem folia de aluminiu (mai scoatem si din lichid daca e cazul) ca sa se rumeneasca frumos.
Pofta Buna!
Pofta Buna!
Simplu si delicios!!! O portie este a mea !!
RăspundețiȘtergereAsa-i Simo! Pup
ȘtergereImi plac, asa ca servesc si eu..
RăspundețiȘtergereRocsy, ma bucur. Pup
ȘtergereDelicios! Am sa incerc! :)
RăspundețiȘtergere