- 400 g faina de grau (+ extra pentru framantat)
- 100 g faina de ovaz
- 80 g germeni de grau
- 1 lgt sare
- 1 lgt zahar
- 3 lgt drojdie uscata
- 400 ml apa calduta
Topping
- 4 bucati cabanos
- 2 ardei capia
- 400 g cascaval
- 100 g cas
- porumb fiert
- masline
- ceapa
- ulei de masline
- ketchup dulce
Cum procedam:
1. Amestecam fainurile, adaugam germenii de grau sarea zaharul, drojdia uscata si apa calduta si framantam. Daca aluatul este lipicios mai adaugam faina pana cand se desprinde de vas. Lasam la dospit 1 h.
2. Impartim aluatul in doua parti egale.
3. Tapetam masa de lucru cu faina, luam o parte din aluat si o intindem uniform cu ajutorul unui sucitor, o punem in tava, o ungem cu ulei de masline si cu ketchup.
4. Punem deasupra cabanosul taiat, ardeii, porumbul, maslinele, ceapa sau orice altceva avem la indemana ;) si introducem in cuptorul preincalzit la 200°C. Dupa 10 minute scoatem din cuptor, punem cascavalul razuit si casul deasupra si introducem in cuptor inca 10-15 min.
Nota!
Daca nu va place faina de ovaz, o puteti inlocui cu orice alt tip de faina integrala. ;)
Nota!
Daca nu va place faina de ovaz, o puteti inlocui cu orice alt tip de faina integrala. ;)
Copila mea este fan pizza.Daca o vede aici la tine sigur vrea si ea!Pupici!
RăspundețiȘtergere;)) Si a mea. Tocmai din cauza ca mi-a ros urechile am facut-o!
ȘtergerePup
Ce bine arata! Eu nu postesc azi asa ca ma servesc cu o felie :) Pup
RăspundețiȘtergereServeste cu incredere!
ȘtergerePupici
Super arata! N-am mai facut de mult timp..
RăspundețiȘtergereMultumesc Simo!
ȘtergerePup
Imi place, asa ca nu refuz o feliuta...
RăspundețiȘtergereServeste Rocsi!
ȘtergerePup