Aluat:
1 cana faina de grau
1/2 cana faina integrala de orez
10 lg apa rece
7 lg ulei
2 lgt zahar brun
1 lgt scortisoara macinata
Umplutura:
400 g branza proaspata
220 g smantana
1 ou
1 lg miere
2 lg cu varf gris
1 lg cu varf faina
3 lg cu varf zmeura din sirop
1 lgt scortisoara
1 lgt esenta rom
Cum procedam:
Pentru aluat amestecam toate ingredientele pana la omogenizare. Eu am pus scortisoara chiar inainte de a intinde aluatul si de a-l pune in tava, dar puteti sa o puneti odata cu celelalte ingrediente.
Pentru umplutura blenduim smantana cu branza, oul, si grisul. Adaugam restul ingredientelor si amestecam cu o lingura.
Intindem aluatul si il punem intr-o forma (20 x 20 cm) tapetata cu unt si faina de orez. Puneti umplutura, nivelati si dati la cuptor 45-50 min incalzit in prealabil la 190°C.
Mmm, ce bine miroase la tine! Branza si zmeura la cuptor...Foarte bun! Incantata sa te cunosc, Alina!
RăspundețiȘtergereMultumesc Gabriela! De asemenea!
ȘtergereO tarta minunata! Delicioas arata!
RăspundețiȘtergere;;) Multumesc!
ȘtergereArome minunate aici la tine.Pup!
RăspundețiȘtergereSar' mana Dia! Pupici
ȘtergereTarta asta trebuie sa fie foarte gustoasa, sau mai bine sa fi fost?! Excelenta reteta. Sa ai un weekend frumos.
RăspundețiȘtergereAsa e Rita, s-a terminat :)
ȘtergereUn weekend minunat si tie!
Pupici
Am venit dupa miros!! Super bunatate ai facut!
RăspundețiȘtergerePup
Ma bucur ca ai ajuns Simo!
ȘtergerePup
Frumoasa si delicata tarta ta!
RăspundețiȘtergereMultumesc Dana!
ȘtergereHugs