Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic






















    Azi avem in meniu ceva mai consistent! Sa aveti o duminica placuta!
800 g pulpa de porc fara os si fara grasime
1/2 lg ulei
2 ardei kapia
150 g rosii chery
sare, 2 foi de dafin
200 g orez salbatic
apa

Mod de preparare:
1. Pulpa de porc o spalam si o taiem fasii de 10 cm lungime si 2 cm latime. O rumenim pe toate partile in 1/2  lingura de ulei, apoi punem capacul si o lasam la foc potrivit 30 minute (puteti renunta la ulei, o aruncati in tigaie si-i puneti capacul direct daca nu vreti pic de grasime in farfurie ;).
2. Taiem ardeii julien si ii punem peste pulpa de porc. De asemenea, punem rosiile, frunzele de dafin si sarea si 3 linguri de apa. Mai lasam pe foc 5-10 min.
3. Fierbem orezul in 400 ml apa timp de 15 min. Dupa ce a fiert punem orezul intr-o sita la scurs. 
  Asta e tot, in 35 min am preparat un pranz/ o cina minunat(a)
 Va doresc Pofta Buna!











Comentarii

Trimiteți un comentariu

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.