Azi avem in meniu peste! Cine mai doreste, cine mai pofteste?
900 g file de peste
1lg smantana
1 lgt mustar boabe
1 lgt ierburi de Provence
1 lgt oregano
sare
3 lg faina integrala de ovaz
Mod de preparare:
Spalam pestele si il uscam cu un prosop de hartie. Portionam fileul in bucati de 5 x 10 cm. Punem pestele intr-un vas si turnam restul ingredientelor peste el. Amestecam bine.
Tavalim pestele prin faina de ovaz, il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptorul incalzit in prealabil la 200 °C timp de 40-50 min.
900 g file de peste
1lg smantana
1 lgt mustar boabe
1 lgt ierburi de Provence
1 lgt oregano
sare
3 lg faina integrala de ovaz
Mod de preparare:
Spalam pestele si il uscam cu un prosop de hartie. Portionam fileul in bucati de 5 x 10 cm. Punem pestele intr-un vas si turnam restul ingredientelor peste el. Amestecam bine.
Tavalim pestele prin faina de ovaz, il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptorul incalzit in prealabil la 200 °C timp de 40-50 min.
Cristina iti multumesc pentru invitatie!
RăspundețiȘtergerePoftesc eu o portie delicioasa!Se poate?
RăspundețiȘtergereTe pup!
Desigur Dia, cu mare drag!
ȘtergerePupici
Mmm... ce bunatate!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Simo!
ȘtergerePup!