Dupa ce am facut inghetata am ramas cu cateva albusuri. Am decis sa fac o Pavlova, dar putin diferita de cea clasica. Rezultatul a fost uimitor!
Ingrediente
>Blat- 6 albusuri
- 1 1/2 cana zahar brun pudra
- 1 1/2 lg cu varf amidon
- 1 lgt zeama de lamaie
- 1 praf de sare
- 350 g branza din iaurt de casa
- 4 lgt sirop de soc
- 2 1/2 lgt miere de salcam
- 3 piersici
Mod de preparare:
> Blat1. Bateti albusurile spuma cu un praf de sare!
2. Adaugati zaharul pudra treptat (cate 1 lg) si bateti pana se topeste.
3. Cerneti amidonul si incorporati-l in compozitie.
4. Puneti si zeama de lamaie si amestecati.
5. Pe o hartie de copt trasati cercuri cu diametrul de 7 cm. Puneti hartia in tava de copt cu fata desenata in jos.
6. Puneti compozitia intr-un posh, formam baza fiecarei bezele, dupa care formam bordura.
7. Dati tava in cuptorul preincalzit la 120-140 °C timp de 40 min. Opriti focul si mai lasati tava in cuptor 30 min.
Pentru umplutura amestecati branzica cu mierea si siropul de soc.
>Asamblare:1. Cojiti piersicile si taiat-le cubulete.
2. Puneti in fiecare bezea cate 1/2 de piersica.
3. Puneti crema de branza intr-un pos si puneti deasupra piersicilor.
4. Pentru decor puneti cate o cireasa.
Pofta Buna!
Nota!
Din compozitia de mai sus pot iesi 8-10 mini- blaturi, sau 6 mai mici si unul cu diam. de 20 cm!
Apetisantaaaa!!!!!!
RăspundețiȘtergereMultumsc Aziz :*
ȘtergereCe frumoase sunt toate... Nici nu ma pot hotara pe care s-o pap :)
RăspundețiȘtergerePup cu drag
Poti sa le papi pe toate :D
ȘtergereTe imbratisez!
Ce prezentare frumoasa! pup
RăspundețiȘtergereMultumesc Timea! Poop
ȘtergereChestia asta as manca-o oricand :)
RăspundețiȘtergere