Ingrediente:
4 cani de lapte1 cana faina de porumb grisata
1/2 cana de gris
1/2 cana smantana
1/4 zahar alb
1/4 cana zahar brun
3 lg ulei de palmier
3 oua
Crema:
300 g branza din iaurt
3 lg miere de salcam
Cum procedam:
1. Laptele il puneti la fiert, iar cand da in clocot opriti focul. Adaugati faina de porumb si grisul in ploaie si amestecati.2. Intr-un bol amestecati ouale cu zaharul, smantana si uleiul.
3. Puneti compozitia de la pasul 1 in cea de la pasul 2 si mixati bine.
4. Puneti intr-o tava (cu dim. 35x25 cm) tapetata cu hartie de copt si dati la cuptor (preincalzit) la 190°C 60 min.
5. Dupa ce scoateti din cuptor lasati sa se raceasca putin apoi puteti taia.
6. Pentru crema amestecati branzica cu mierea.
7. Puneti crema de branza intr-un posh si puneti pe fiecare bucatica.
Nota!
1. Cana folosita are o capacitate de 400 ml.
2. Daca vreti sa fie mai inalta, puteti folosi o tava mai mica.
3. Puteti pune fructe confiate inainte de a introduce in cuptor (eu am pus merisor pe 1/2 din tava).
4. Se poate pune branza si in compozitie.
Prima data cand aud de prajitura asta. Arata delicios!
RăspundețiȘtergereChiar este delicioasa :) Multumesc!
ȘtergereInteresanta combinatie, nu am mancat pana acum insa imi face cu ochiul..arata tare bine!
RăspundețiȘtergereMultumesc Alice!
ȘtergereThis looks wonderful, glad I found this beautiful ckae on pinterest!
RăspundețiȘtergereThank you!
Ștergere