Aveam pofta de niste snitele, asa ca am dat iama in congelator, unde am gasit niste carne de porc si niste gogosari copti. Initial gogosarii am vrut sa-i fac salata, dar mi-a venit ideea sa ii folosesc la snitele. Nici nu mi-am inchipuit ca vor iesi niste snitele asa grozave si delicioase.
Ingrediente:
- 500 g carne de porc fara grasime- 250 g gogosari copti
- 2 oua
- faina
- pesmet
- sare
- piper
Mod de preparare:
1. Taiati si bateti carnea.2. Gogosarii copti pasatii cu stick-blender-ul si adaugati sare + piper.
3. Bateti ouale.
4. Dati carnea intai prin gogosarii pasati, apoi prin ou si la final prin pesmet sau faina si puneti la prajit in ulei incins.
5. Scoateti snitelele pe farfurii pe care ati pus prosoape de hartie.
Nota!
Carnea poate fi facuta si fara ou => iese extrem de frageda.
Deliciosi 100%,mmmm
RăspundețiȘtergeream sa incerc si eu reteta asta
un salut
Cred ca au iesit o nebunie!! Mi-au lasat gura apa, sper sa-i incerc cat de curand.
RăspundețiȘtergere