Aveam niste carne de curcan prin frigider din care ma gandeam sa fac niste parjoale, dar pana la urma a iesit altceva, o mega-parjoala :)) foarte gustoasa.
Ingrediente:
- 600 g carne de curcan tocata
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1 ou
- 80 g crutoane cu usturoi
- 1 lgt verdeturi de Provence
- 1 lgt condiment de pizza de la Fuchs
- 1 lgt chili
- 6 catei de usturoi
- 1/2 legatura patrunjel
- sare & piper
pentru glazura:
- 3 linguri ketchup picant
- 1 lingura ketchup dulce
- 1 lingura de bere bruna
- 2 lgt sos de soia
- 2 lgt boabe de mustar
- sare
Mod de preparare:
1. Curatam si tocam morcovul si ceapa.
2. Maruntim crutoanele.
3. Amestecam toate ingredientele.
4. Punem compozitia intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt.
5. Dam la cuptor 1 h 30 min la 190 °C.
6. Amestecam ingredientele pentru glazura.
7. Lasam la racit 15 min dupa ce scoatem din cuptor, apoi punem deasupra glazura.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.