luni, 29 aprilie 2013

Cozonac pufos, cu nuca si cacao

  Ca sa nu va prinda Pastele alergand prin magazine dupa cozonaci, va propun sa ii faceti acasa. Sunt incomparabil mai buni decat cei din comert. E adevarat ca necesita ceva munca, dar la final efortul e rasplatit.

vineri, 26 aprilie 2013

miercuri, 24 aprilie 2013

marți, 23 aprilie 2013

Tarta cu mazare si ricotta


  Pentru ca Iolanda si Georgiana de la Sisters' Kitchen impreuna cu Bonduelle ne-au invitat la un concurs Trendy, m-am gandit sa ma alatur participantilor.

joi, 18 aprilie 2013

Brownies cu grapefruit goji curd


    Dragilor, va las o brownie delicioasa si fug la tobogan cu fii-miu care e nerabdator sa dea si masinutele odata cu el. Deja si-a scos un intreg arsenal de "luat la tobogan". :))

miercuri, 17 aprilie 2013

luni, 15 aprilie 2013

sâmbătă, 13 aprilie 2013

Placinta cu branza si seminte de pin


   Facusem cam multa branzica si ca sa nu se strice m-am gandit sa o folosesc intr-un mod util. Am facut aceasta tarta, spre incantarea socrului meu care adora placintele in orice fel daca au branza.

vineri, 12 aprilie 2013

miercuri, 10 aprilie 2013

Tort aperitiv

  Un tort diferit fata de cele realizate de mine pana acum. Desi imi doream demult sa fac un astfel de

marți, 9 aprilie 2013

Iaurt Natural

     Nu fac aluzie la vreo marca de iaurt, ci pur si simplu asta e iaurtul pe care il cunosc inca de cand

Grapefruit Goji Curd

        Am vazut  la Alexandra un curd de portocale rosii care m-a dat pe spate. Cum la noi in zona nu se

luni, 8 aprilie 2013

Piept de pui cu rodie si sfecla rosie


    Reteta aceasta mi-a adus un robotel pus la bataie de Lavinia si  Transavia! It's just a delicious and colorful dish. Nothing else to say. :)

sâmbătă, 6 aprilie 2013

vineri, 5 aprilie 2013

joi, 4 aprilie 2013

marți, 2 aprilie 2013

Happy 1st blogiversary!

   

    Fix acum un an postam stangace prima reteta pe blog. Pe atunci nu gandeam ca blogul va lua atata